2012-08-02

Bunkóképző

Nincs pénzed nagy, fekete terepjáróra, hogy két roki parkolóhelyet foglalj el egyszerre, csak terepmotorra? Mégis szeretnél LEGALÁBB ekkora bunkó lenni? Itt a megoldás!2 megjegyzés:

Ákos írta...

Nincs ezzel gond, Joe - ha kinn hagyja, ellopják, letörik a tükrét, kiszúrják a gumiját. Kényszerű megoldás, de mintha maradt volna mellette hely bőven...

Sam. Joe írta...

Amikor angyali türelmű gondnokunk, Ilonka szerette volna behúzni az utcáról a másik két szelektív - papíros - kukát, akkor konstatálta, hogy moci lett a helyükön, szóval útban van. Látod a palackprést is a falon, pont alatta állt.

Ahol ez készült, egyáltalán nem jellemző, hogy bántanák a motorokat, olyan a ház, hogy van a bejárat előtt egy jókora beugró rész. Ott szoktak állni az ott lakók robogói - egy olyan nagyobb valami Burgman talán, meg egy pici, azt nem tudom mi. Én még nem hallottam panaszt tőlük, hogy bántották volna őket, miközben a bringatárolót már törték fel és rabolták ki.

A mocival még az is baj, hogy ereszthet maga alá olajat és az végképp nem a műemlék ház folyosójának köveire való. Ha az egyik nyugger dob rajta egy tripla, leszúrt fetrenbergert...