2011-09-26

Szívlapáttal hókon!

Munka után állok a sorban a boltban. Közepesen késő van, fáradt vagyok. Hat zsömle, tízenöt-húsz deka hústermék, pár életmentő csoki, tejtermék, mittudomén van a kosaramban. Előttem borzalmas sor. Kettő-hárommal előttem öt-hat huszonéves éjkirálynő, kinyalva, mint Sz. Pista Krisztus nevének napján. Mindegyiknél egy-egy doboz olcsó sör – mert bulira melegíteni, csak stílusosan, Béláim! Mindegyik külön fizet, amiért már alapból járna a P.Á.H., az elsőnek még van 200 forintja, a többi viszont mind hitelkártyával fizeti ki a külbányai borzalmasát, EGYENKÉNT!!! Kész, ekkora agyatlanság láttán azt mondom, hogy legyen vége a világnak, irtsuk ki az összes rohadt esőerdőt, mindenki járjon vényolccal, itt az ideje, hogy visszajöjjenek a dinoszauruszok!


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

egyrészt a kőbányai sör jó
másrészt 500 ft alatt én is mindent kártyával fizetek, azért van. csak remélni merem, hogy egyszer eljön a kánaán, és nem lesz készpénz többé, semmilyen formában. felesleges.

Sam. Joe írta...

Egyrészt: Senki nem mondta, hogy nem az, sőt! Senki nem beszélt Kőbányairól.

Másrészt: Ha te is olyan agyatlan vagy, hogy hat négy másik haveroddal együtt vesztek egy-egy sört és nincs annyi eszetek, hogy egy valamelyikőtök fizesse ki az öt doboz sörötöket, akkor nyugodtan érezd magad célcsoportnak a szívlapáttal hókonverésben.