2011-05-15

Nincs többé!

A nagy duó nincs többé! Kiejtették őket, pedig biztosan lett volna még pár remekmű a tarsolyukban. Egy percig se feledjük, hogy az előadó ugyanaz a Hajdú Péter, aki szénné savazta szerencsétlen Szarka Bikicsunáj Lászlót, amikor ugyanezt a dalt adta elő. (A performansz kb. 7:00-nál.) Fene tudja, óriási különbséget én nem látok, de tökre nem mindegy, hogy bohócok hülyéskednek, vagy hülyék bohóckodnak. A színvonal alulról nyaldossa egy céges, csapatépítő tréning estéjén elkövetett, disznó módon berúgásos karaoke partiét. Parking Pínek valaki elmagyarázhatná a közmondás jelentését a szembe került szálkáról meg a gerendáról.

Zoltán Erikát pedig szívből sajnálom. Se hangja, se fizikuma nincs már meg egy ilyen szerepléshez. A dalait sohasem szerettem, de az ének- és beszédhangját meg kifejezetten kedvelem.

Az pedig külön ciki, hogy a zsűri nem veszi le, hogy a koreográfia a Diszkópatkányok (Night at Roxbury) című, "olyan szar, hogy az már jó" osztályú, kult zséfilmre hajaz.Nincsenek megjegyzések: