2010-07-30

Windows Media Player, fuck yeah!Ülök a gép előtt, szöszölök a mösszel, 3-4 ablak nyitva tűzrókában, egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy felpörög a CPU hűtő, valamin rettenetesen dolgozik a holmi. Nézem a Task Managert, mindkét mag (Core 2 Duo) 50%-ra terhelve. Mi a rák ez? Nézem a processzeket, semmi gyanús. Vírust keresek, aztán meg kémprogramot is, semmi. Az viszont feltűnt, hogy ekkor a CPU terhelés lement 10% körülre. Áhh, biztos töpörített a háttérben valami tömörítésre beállított foldert!

Szöszölök tovább, megint csinálja. Mi az anyád van Heteske? „Joshua, what are you doing?” Nézem megint a Task Managert, semmi gyanús. Pedig valami pörgeti a CPU-t, a HDD meg nem csinál semmit, tehát mégsem töpörít. Mi a franc ez?

Egyszer csak kiszúrok egy checkboxot a Task Managerben: „Show processes from all users”. Óh, a büdös nénikéd! Beikszelem. Azonnal felbukkan a sor legelején egy WMPNetwk.exe, nála van a CPU teljesítmény. Túrom a netet, meg is van a rohadék! A Windows Media Player része, állítólag ez osztja meg a megosztott médiáim. Bakker, hát nekem olyanok nincsenek! Takarodjál el innen de máris! Letiltom újraindul! Aha, hát anyád! Miért is kell nekem WMP? Semmire! VLC Media Playerrel játszok le mindent, csak azért van fent a WMP mert nem szedtem ki kézzel a Win 7 telepítése után. Hát most kiszedem, mint a pinty!

Málenkíj reboot, „plízvét, modifájing jour insztallésün”. Win 7 megindul, proci terhelés 2 százalék körül, az is leginkább a GUI és bűntársai. Windows Media Player FUCK YEAH!

Nincsenek megjegyzések: