2008-10-17

Lefagyott a Xandros Linux!

Budapest, 2008. 10. 17. Azonnali közlésre!
A mai napon kétszer is lefagyott a Xandros-alapú Linux disztribúció, ami a vadonatúj Acer Aspire one (AA1) noteszgéppel érkezett! A hihetetlen természeti jelenségről S.J. budapesti lakos, gondolati negativitista számolt be: "Éppen a kedvenc blogom nézegettem egy ablakban a gépre gyárilag installált Tűzróka című internetböngésző segítségével, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy egy másik fülön elindítom a kedvenc aukciós oldalam és megnézem a licitjeim. Ekkor fagyott merevre a teljes rendszer."

A fenti hihetetlen jelenségre nincs tanú. K. J. számítástechnikai guru és lábköröm tulajdonos elmondta: "Valaki itt hazudik! Olyan nincs, hogy a Linux lefagyjon! A Stonhenge előbb összedől, minthogy egy linuxos géppel baj történjék! Teljes képtelenség, Linus Torvalds tévedhetetlen, Jézus Krisztus reinkarnációja, míg Bill Gates meg az ördög maga!"

A hírt a legnagyobb hírügynökségek is kiröhögték, az Irányjelző című kapuoldal megtagadta, hogy közölje az esetet a "Minden egy kalap szar, ami nem Apple" című blogjában.

Bögöli Göb ismert ufókutató és elismert megmagyarázhatatlan jelenség megmagyarázó telefonos interjúkérésünket röhögve elutasította. "Ti mindent bevesztek?" kérdezte, majd letette a telefont.
Lapzártánkkor a működés újraindítás után zavartalan.

4 megjegyzés:

BB írta...

Má bocs de Xandros?? Wtf?? Ubuntu, my friend, ubuntu!

Sam. Joe írta...

Hát, ha ezzel adják, akkor ezzel teszteljük!

TRf írta...

:)))) Lábköröm-tulajdonos! LOOOL! De rosszul írtad le Torvalds nevét, meglakolsz, meglásd! Az OMFG-re beküldhetnéd, ők lehozzák rögtön! ;)

Sam. Joe írta...

Köszi, javítottam!