2008-10-24

Hogyan parkoljunk tök ingyen?

Kedves gyerekek! Elmesélem nektek, hogyan parkolhattok teljesen ingyen Demszkygrád hatodik kerületének egy utcájában, reggel, délben, este, munka és ünnepnapokon, télen és nyáron. A képen látható tehergépjármű élelmes tulajdonosa, hogy elkerülje a parkolási díj, pontosabban az ingyenes parkolást lehetővé tévő parkolási engedély megváltásának költségét - az ott lakó magánszemélyeknek ingyenes, a vállalkozásoknak gondolom nem - minden alkalommal, amikor megáll, lepattintja a rendszámot elől és hátul, majd mint aki jól végezte dolgát távozik. Az ötlet zseniális! Kezdeni nem tudnak vele semmit, mert ahhoz nem marad egy helyben elég sokat a gép, hogy mint elhagyatott, rendszám nélküli gépjárművet elszállítsák - meg tán túl nagyocska is hozzá, hogy legyen hozzá elég nagy vontató. A közteres meg nem tudja megörökíteni a szabálysértési cselekményt, mert nincs rendszám, amit lefotózhatna.

Hoppá! Most látom, hogy ége hagyta a lámpákat!

4 megjegyzés:

Jano írta...

Azt kéne lefotózni, amikor épp' veszi le a rendszámot :)

Sam. Joe írta...

Áhhh, azt nem lehet! Személyiségi jogok, meg minden...

Névtelen írta...

CsTom: És a kerékbilincs már nem jáccik?


Blogger már megint hülye: Az URL mezõbe beírja magának, hogy "(Opcionális)", majd elküldéskor közli, hogy az URL mezõ érvénytelen karaktert tartalmaz... :-D

Sam. Joe írta...

Fogalmam sincs, hogy hogyan működik ez a kerékbilincselés dolog. Nálunk a pudingban (Oetker) önkormányzati népek csinálják.