2008-08-08

Olimpia
Nehezen találom a szavakat arra, hogy milyen volt az olimpia megnyitóünnepsége. Elsöprő? Döbbenetes? Lenyűgöző? El nem tudom képzelni, hogy bármit látunk hasonló kaliberben előadva – ha csak nem az olimpia záróünnepségét!

Baló György és Szántó Dávid amit a megnyitó ünnepség alatt nyújtott, az alulmúlja Palik Laci legborzalmasabb Forma 1-es ámokfutásait is. Ostobaságokt beszélnek folyamatosan, megállás nélkül, legyen szó sportról, általános műveltségi kérdésekről, földrajzról. bármiről. Keverik a morálist az etikussal, a nyomtatást az írással, a kollekciót a konfekcióval, megépítik a selyemút vízi változatát, amikor meg nem, akkor epés megjegyzéseket tesznek és a legjobb érzékkel akkor dől belőlük a szó, amikor csendben kéne lenniük. Szégyen!

A csapatunk ruhája egyszerűen ocsmány. Még Bermuda is jobban öltözött volt, pedig ők bermudagatyában és zakóban nyomták.

1 megjegyzés:

BB írta...

Baló mindig is egy pöffeszkedő, undorító, magába fülig szerelmes takony volt. Oké, jó újságíró, de hát Havas is az, mégis elviselhetetlen. Tanulni kéne szerénységet mondjuk az NBC műsorvezetőitől. Csak hát ugye ezen a ganédombon...