2008-07-16

Hogyan viselkedjünk az Idegen lényekkel?

Ki nem állhatom a reggeli, tartalommentes, agyrohasztós tévéműsorokat. Viszont olyan kómásan ébredtem, hogy kellett valami, hogy ne aludjak vissza. RTL Klub, szokásos reggeli iszonyat. Meghívott ember, X. Y. UFO szakértő. Azon most lendüljünk át, hogy jellemzően az UFO-t mint rendesen, az "idegen lény" szinonímájaként használják, holott az mint tudjuk, pont a repülő cumó, amiben a kicsi, zöld csávó ül. Okos műsorető leányzó - később mondta a kedvesem, hogy Lilunak hívják a hölgyet - kérdése:

"- Hogyan viselkedjünk, ha ufóval találkozunk?"

Itt megállt a kezemben a fogkefe! Tényleg! Hogy viselkedjünk? Képzeljük el a szokásos sztereotípiát: Éjjel haladunk a Bivalybasznád - Karakószörcsög főúton. A két falu közti területen egy repülő csészeallj áll az út szélére félrehúzódva, elakadásjelző háromszöggel és vészvillogóval. Kis zöld emberke integet az út szélén kétségbeesetten. Mit tennétek ebben a helyzetben? (A kommenteléshez NEM KELL regisztrálni, használjátok bátran!)

9 megjegyzés:

Zs. írta...

Egy lehetőség a kommunikációra:
'suth rádió reggel bemondja, hogy idegen lények érkeztek a Földre és bárhol előfordulhatnak. Alacsony zöld színű emberkék, dülledt szemekkel, de nem kell tőlük megijedni, ha szépen tagoltan beszélünk velük, megértik.
Paraszt Bácsi bandukol a földjére, hallgatja ezt a Sokolon, jól van, majd figyelünk. Kiér a szántóra, körülnéz, hát az egyik bokorban meglát egy kis zöld alakot, dülledt szemmel. Odamegy, mondja neki szép tagoltan:
- Én, Kovács János, gazdálkodó kapálok a földemen. Te ki vagy?
Semmi válasz. Mondja még egyszer.
- Én, Kovács János, gazdálkodó kapálok a földemen. Te ki vagy?
Semmi válasz, kis zöld emberkének csak még jobban kidülled a szeme. Paraszt Bácsi harmadszor is megpróbálkozik.
- Én, Kovács János, gazdálkodó kapálok a földemen. És te ki vagy?
Erre elfúló hangon megszólal a kis zöld emberke:
- Én.... Takács Géza... erdész.... sz*rok...

AnnGel írta...

Meg kell kúrni.

[...]"Vagy űrhajós! Az első, aki felfedez egy baszottúj galaxist... vagy egy tökre idegen életformát... akiket dugnék! Azt mondanák: ott az arc! Aki egyszer megkúrt egy marslakót!" (Shop-Stop 2)

Sam. Joe írta...

Anngel, elképzeltem ahogy az út mellett, az UFO motorháztetején reszeled a kis zöldet hátulról! LOL LOL LOL!

AnnGel írta...

Elképzelted? Fúj, te kis perverz! Beindította a fantáziádat valld be! :D

Bár nememből adódóan én csak manikűrkészlettel rendelkezem, amivel reszelni lehet. Igaz, manapság már mindenre van megoldás...

Sam. Joe írta...

Nézd, inkább legyen mocskos a fantáziám, mint ne legyen fantáziám! 8-)

maques írta...

Egyszer műszaki hibám lett pont Bivalybasznád és Karakószörcsög között. Leszállok, kirakom a zöld elakadásjelző háromszögemet, vállamon a törülköző.
Jön egy autó, megáll, kiszáll belőle egy tiforma lény. Mondom 42. Erre jön, húzza le a sliccét. Na, mondom, ez Anngel. Gyorsan visszarohantam az UFO-mba és becsuktam a lépcsőt. Ilyen pechet. Pedig csak egy fluxuskondenzátor kellett volna. Ide se jövök többet...

AnnGel írta...

AnnGel csalódottan rakja vissza a hatalmas lila felcsatolhatót, amit mindig a kocsijában tart, arra az esetre, ha egy lerobbant UFOba botlana. Úgy tűnik, híre most megelőzte... pedig azok a finom zsenge kis űrlények...

Sam. Joe írta...

LOL...LOHOHOHOHOHOHOLLLOOOLOL!!!

AndrewBoy írta...

Ez dúúúúúúúúrca XD