2008-07-07

Egy pöttyet bepunnyadtam

Leeresztettem. Nincs erre jobb szó. Rám jött a „szar is le van szarva” állapot. Tele van a puttonyom azzal, hogy semmit sem tudok azok ellen a dolgok ellen tenni, amik bosszantanak.

Mit csináljak azzal a politikussal, aki olyanokat prédikál, hogy „a melegek menete az igazi magyarság menete, nem pedig a Magyar Gárdáé”. Hogy lehetne szólni neki, hogy nem barátom, az igazi magyarok azok, akiknek tele van a puttonya veletek, a másik és a harmadik féllel is, akik inkább lemennek a térképről minden olyan alkalommal, amikor nektek, vagy a harmadiknak éppen provokálni, provokáltatni, dobálni, vagy dobáltatni támad kedvetek? Azok, akik kifizetik azt a százmilliócskát, amibe ez a kedves kis hétvégi bulitok került - meg még amivel többe. Ki mondja meg neki, hogyha a kis összejövetelük arról szólna, hogy ők szeretnék jól érezni magukat egymás társaságában, akkor úgy nézne ki a dolog, hogy elmennek egy kedves, nagy, üres placcra, valami olyasmi módon, mint mondjuk amit egy autós találkozó?

Mit lehet azokkal az autósokkal csinálni, akik minden reggel és este áthajtanak a piroson, amikor át akarsz menni zebrán a zöldön? Mindnek rugdaljuk le a tükrét? Kulcsozzuk meg az autóját, verjük be a fejét, négyeljük fel, húzzuk karóba és vessük a saját kocsija elé? Akkor mivel leszünk jobbak, mint ők?

Mit lehet csinálni azzal, hogy a cégünknél úgy kezelnek mint a befőttet – sötétben tartanak és megtömnek zöldségekkel. Meddig és mennyit lehet dolgozni kevesebbért, mint egy tarmtaram és egy patymag. Nem mintha a tarmtaramokat, vagy a patymagokat alacsonyabb rendűnek és értékűnek tartanám mint a magamfajta népeket, egyszerűen csak példák lennének, de ma már példálózni sem szabad. De a tréffeelőkkel és a pruttyantókkal sem szabad, ezért őket sem említem.

Persze bennem van a hiba, mert meg kéne látni a szépet és a jót. Örülni annak, hogy amikor BZ-vel bementünk ma a Headbanger-be hülyepólót venni ajándékba a sógoromnak, akkor az eladó csókával remekül elbeszélgettek arról a zenéről, ami szólt és kijött belőle a rocker és jó volt látni, hogy 3 perc 23 másodpercre nem az járt a fejében, hogy a cégünknél úgy kezelnek, mint a befőttet és a többi és a többi.

Szeretnék kimenőt kapni egy lakatlan szigeten, ahol csak egy pici kunyhó van, mondjuk egy hétre! Biztos jobban lennék!

Nincsenek megjegyzések: