2008-06-30

Mik azok a bigyók ott jobbra?

Feleim! Látjátok szümtükkel ott jobbra azt a hercig kis Vízlépcső BBS – Vizlepcso BBS a szőrszálhasogatóknak – település közigazgatási határát jelző táblát? Az azért van ott, mert van egy jópofa, Simcity 3000 grafikát idéző kattintgatós webhülyeség a myminicity.com-on. Ott megalapítottam a blog városkáját. Mivel már több mint 100 lakosa van a helynek ezért több dolgot is lehet csinálni. Egyfelől lehet betelepülni, erre a való a „növelem a populációt” feliratú ikonosztáz. Aztán lehet gyárat építeni, amire a „gyárat építek” feliratú szentkép való. Míg a legújabb, ma keletkezett lehetőség, hogy „bővítem az úthálózatot”, amire a – na, kitaláljátok? – harmadik képezet való.


A csavar a dologban, hogy ugyanarról az IP-címről, naponta egy dolgot lehet csinálni, tehát a fenti háromból csak egyet. Tessenek szépen kattintgatni, mondjuk betelepülni, utakat, meg gyárakat majd fejlesztgetek én!


Hogy miért? Mert poén. Nem jár érte csoki, Calypso zokni, vagy bármi. Egyszerűen egy jópofa építgetős kis hülyeség.

2 megjegyzés:

TRf írta...

Vazz, 2:24 van, és otthonról be akarok települni Vízlépcső BBS Citybe, de nem jön be az oldal. Ha ez nem felháborító, akkor mi? :S

Sam. Joe írta...

Nincs ott valami akciónyugdíjas, aki megmondaná nekik a magáét?