2008-06-12

Buli lesz!

Emlékeztek még erre tavalyról? Szinte biztos, hogy igen. Abban is biztos vagyok, hogy ma vezető hír volt, hogy a főkapitány nem engedélyezte a melegfelvonulást, mert az aránytalanul nagy mértékben akadályozná a tömegközlekedést meg úgy a forgalmat úgy általában. Aztán mégis, mert a melegszervezetek felháborodtak.

1. Kedves melegszervezetek, kedves főkapitány, kedves mindenki! Mint az érintett területen lakó szeretném a tudomásotokra hozni, hogy tele van a hócipőm azzal, hogy minden ilyen dolgot - Budapest Parádétól kezdve a spontán tankelkötésen át a FIDESZ naggyűlésig - mindig itt akartok csinálni! Nem lehetne, hogy egyszer mondjuk valami baromi nagy, üres placcon csináljátok, amihez jogotok van?

2. Kedves melegszervezetek! Nézzétek meg a fentebb linkelt postban felbukkanó drága jó, tüntető embereket. Ha ők idén is úgy fognak viselkedni, mint tavaly, akkor ne legyetek meglepődve, hogy a szélsőséges elemek úgy fognak viselkedni - vagy még úgyabbul - mint tavaly. Az a plakát is nagy hülyeség volt tőletek. Mielőtt kiakadnátok: jusson már el az agyatokig, hogy nem az a baj, hogy melegek vagytok! Azzal nincs baj. Így gyártott le titeket a jó isten, ez van. De azzal, hogy úgy viselkednek emberek ahogy azon a videón, meg olyan plakátokat készítetek amilyet, az baj. Mert visszataszító, undorító és messze túl van a provokativitás határán. (Lásd alább!)

3. Kedves szélsőségesek! Ha lehet... Szóval küldjétek haza a szemlátomást elmerokkant, közétek keveredő népeket. Lejáratnak titeket. Nem azt fejezik ki, amit akartok a népek meg egy kalap alá vesznek vele titeket.

Borítékolom, hogy nagy balhé lesz, bár ehhez nem kell nagy éleslátás.

Nincsenek megjegyzések: