2008-05-31

USA Szilánkok III. - Indy Jones IV. eredetiben

Végre eljutottam odáig, hogy sikerült hazaérni és letölteni a képeket a laptopomról. A több mint négy giga kép között bőven van és lesz is még megmutatni valóm. Ez alkalommal a californiai Santa Barbara városából kaptok egy csokor néznivalót.

Tilalomfa gyűjtemény egy bár falán, némelyik egészen vicces.
Sohasem értettem, hogy miért járnak abban az országban emberek ilyen roncsokkal, ahol az autó még akkor is döbbenetesen olcsó és 0%-os kamattal vágják a nép után, ha új.
Így hívják a következő képen lévő templomot.
Ami igencsak impozáns.
Ezen kívül - mint látható - weboldala is van. Na, ezért BZ le fog fejelni. de minden gúny nélkül: Nekem ez valamiért nagyon tetszik!
Nem vagyok teljesen biztos benne, de azt hiszem, hogy ez egy 1957-es Buick Century Convertible.


Rajzottak a szépséges öreg Mustangok. El is romlott az idő!
Na, ennek a folytonossági hiányosságokkal küzdő veteránnak a a típus és kormeghatározásához már kevés volt a tudományom! Valaki?
Ez a kép még Los Angelesből maradt a telefonomban, de ha már letöltöttem, akkor közétek szórom. Soha nem találjátok ki mi ez! Boombox iPod-hoz!!! Annyira ronda és béna, hogy már kéne!
Fogalmam sem volt róla, hogy a negyedik Indy filmet ugyanakkor mutatják majd be itthon is, mint ott, ezért (is) beültünk megnézni.
Ki tud egy ilyen díszes jegypénztárnak ellenállni...
...miután meglátta ezt a feliratot...
...egy ilyen filmszínházon? Amúgy nagy élmény volt, mert a népek már a Lucasfilm feliraton ovációba kezdtek, az Indiana Jones logónál és Harrison Ford első megjelenésénél szintúgy. A végén pedig tapsoltak. Anélkül, hogy lelőném a poént, az Indiana Jones találkozása az X-Aktákkal jobb történet mint vártam és miután láttam az epizód toplista nálam a III.-I.-IV.-II.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Üdv!

Nálam a sor: I.-III.-II.-IV.

Valahogy utóbbiban kicsit elszállt a rendezők fantáziája, átléptek egy olyan határt, ami nélkül mégjobb lehetett volna.

Szerencsére Harrison Ford bácsit nem tudták ezekkel elrontani, örömmel néztem.

Pgyuri