2008-04-01

Sanghaji morzsák – I

Idei Ázsia-adagomról az Intel gondoskodik, IDF Shanghajban én meg egyike vagyok a kiválasztottaknak, akit elhoztak. Végre-valahára nem tök egyedül vagyok, hanem Martin kollégával együtt jöttünk. Ő a Chipnél húzza az igát.


Szóval nagyon jó ötlet volt tőle, hogy korán kimenjünk Ferihegyre, mert rengeteget álltunk sorba a check-in nél és a biztonsági vizsgálatnál is. Remek ötlet volt minden EU járatot a 2A-terminálra tenni, míg a 2B kong az ürességtől, az A-ra be se lehetett férni.


Münchenben tapasztalnunk kellett, hogy lefoglalt helyünkre beült egy kínai nő három kisgyerekkel. Igazából nem derült ki, hogy ő önhatalmúlag, vagy valamelyik légiutaskísérő ültette oda, de a nő négy helye a gép négy külön részébe szólt. Mi mondtuk, hogy igazán remek, igazán együtt érzünk vele, de nem véletlenül foglaltunk helyet oda, adjanak két helyet valahol egymás mellett. Őrült rohangászás és a fél gép átültetése után megoldották. A vezető légiutas kísérő vett minket innentől oltalmába, hogy mi mennyire jó fejek is vagyunk és köszöni szépen és hoz nekünk pezsgőt meg mindent. Nem pezsgőztünk, de elláttak minket minden földi jóval. A nagy Lufthansa Airbus is fura volt, nem volt szórakoztatórendszer, képernyők úgy voltak elhelyezve, hogy semmit sem láttunk a filmből.


A kínaiak tényleg kezelhetetlenek, egy pasas rágyújtott a mosdóban – hiszitek, hogy valaki ENNYIRE hülye legyen? Volt is ribillió, füstjelző, ahogy kell. Szerintem atom büntetést varrnak majd a nyakába.


Más nagyon izgi nem történt, de remek fotókat készítettem, a szokott stílusban!


Ferihegyen a kamerákat figyeli meg a rendszer.
Várakozó Busz Szoba. Oké, nem tökéletes, de legalább ki van írva!
A munkavédelmi verseny győztesei. Hogyan szállítsunk munkásokat?
A munkavédelmi verseny második helyezettjei. A lefőbb érték az ember!
Ad szappant gép.

Nincsenek megjegyzések: