2008-04-28

Lord of the Skies


Ajánlom ezt a postot minden kedves repülésszexuális és rocker(szexuális) olvasómnak! Iron Maiden ROCKS! Ezen kívül felhívom a figyelmeteket a szavazásra! Szerintetek Bruce Dickinson egy-egy buli után - ahol totál szétcsapja magát, még akkor is, hogyha nem iszik egy kortyot sem és nem nyúl tudatmódosító cukorkákhoz, amit egyébként nem szokott, szóval nem egy Keith Richards, csak egyszerűen nagyon elfárad - tényleg repteti ezt a madarat? A videót BB lelte!

3 megjegyzés:

BZ aki Wendigo írta...

Bizony, tényleg Bruce repteti a gépet. Már jó ideje hivatásos pilóta a szentem, és a vicces az, hogy bár megtehetné a zenei karrierje miatt, hogy egész évben Hawaii-n sütteti a poccert, ő a zenekari tevékenységek szünetében dolgozik is személyszállító nagygépek pilótájaként. A mostani turnén van persze egy másodpilótája aki esetleges ultrafáradtság esetén besegít, de alapvetően tényleg Brucey vezet. Zseni.

Beren írta...

Eccer láttam egy dokumentumfilmet róla, tényleg röptet nagy masinákat. Egyébként ha van olyan metal arc, akinek elhiszem, hogy (már) nem nyúl tudatmódosító cukorkákhoz, az ő. Valahogy hihetetlenül őszintének tűnik a figura.

Sam. Joe írta...

Konzíliumot tartottam BZ-vel és azt mondja, hogy Bruce tényleg főállású pilóta volt, mielőtt Iron Maiden-ből élt volna alapvetően - sőt, ezt el is mondja az interjúban ő is. Oda akartam kilukadni, hogy én autót sem mernék vezetni olyan fáradtság után, mint amiben ő lehet egy buli után. Tehát a képességét nem vonom kétségbe egy percig sem.