2008-03-19

Genius

Mi látható a képen? (Ha megkattintod megnőlik!) Szavazás jobbra! Az eredeti banner a www.pcworld.hu-n tekinthető meg, míg ez a kampány tart. Na, nem mintha az ő hibájuk lenne.

4 megjegyzés:

pici dz írta...

Intergalaktikus műpénisz.

nordlead3 írta...

Fütyi messziről, felhomályban!

Andi írta...

Itt valami érintőképernyős csodáról van szó, gondolom, ez az izé egy ujj, amint épp érint egy képernyőt. Csak a másik oldalról. Tudjátok, mint a cica/kutya, amelyik a telefonok képernyőjét nyalja belülről, mint képernyővédő.

Sam. Joe írta...

OK, ez most olyan lesz, mint az átkosban a Lúdas Matyi nevű vicclap politikai funkcionáriusoknak készült változata, ahol minden poén mellett ott volt a rövid magyarázat. Ez a banner egy Genius egeret reklámoz, amin nem gördítőkerék, vagy gomb van, hanem egy dudor, ami alatt egy optikai érzékelő van és az találja ki, hogy te merre birizgálod a dudort. De egyáltalán nem ez a lényeg! A lényeg, hogy rútúl el van baszarintva a banner, egy olyan ujj jön be a képbe, ami vagy ET-ről származik, vagy valami genetikai deffekt eredménye, mert csak jön, csak jön, de se izület, se semmi. Ha jönne vele a kéz többi része is, akkor nem lenne vele bajom, de így úgy néz ki, mint egy rohadt nagy kuki. Az arányérzetet ugyanis teljesen tönkreteszi a hölgy arca. Teccikérteni? 8-)