2007-10-30

Sofőrök

Találtam egy kitűnő, hazai gyártású valóságshowt! Bár alapvetően gyűlölöm, hogyha autókat bántanak - például azt sem értem, hogy mi a jó abban, hogyha bigfoot-ok autókat lapítanak szét - ez, ez mindent visz, mint az autós kártyában a Lola-T! (Oké, a roncsderby az határeset.) A műsor lényege, hogy hihetetlenül szerencsétlen emberek vezetnek autókat és próbálnak feladatokat teljesíteni. Olyanok, akikről nem értem, hogy hogyan kaphattak jogsit. Ráadásul az indulók olyan sztereotípiákat testesítenek meg, hogy már attól vonyítani kell a röghögéstől! A kippben Jabba Mama és Jabba Papa kezd - ők most estek ki és nyertek egy használt Mondeót -, de látható az a szőke csaj, aki percenként kap vinnyogó sírógörcsös hisztirohamot, de a passzív-agresszív néni is megfigyelhető. Az autókat kegyetlenül gyepálják, üveghangig, leszabályozásig tapossák a motort, leégetik a kuplungot, nagyjából minden olyat megcsinálnak, amiért ha én vizsgabiztos vagyok, azonnal megvágom az illetőt, mert egyszerűen ön és közveszélyes. A versenyzés hevében elkövetett aranyköpések viszont zseniálisak!

"- Tolass!
- Jó, de merre?!
- Hogyhogy merre?! Hátra!"

Melegen ajánlott, még Majka sem képes elrontani a dolgot! Sajnálom, hogy az első két részt kihagytuk, de a következő rész előzetese alapján a következőt ha nem is nézzük meg live, de mindenképp megnézetjük a képmagnetofonnal!

3 megjegyzés:

Keviny írta...

Mivel dolgoztam párszor a műsor forgatásán, ezt alátámaszthatom, sőt. Lesznek itt olyan dolgok hogy beájultok! Főleg a "nővérek" produkálják magukat. :)

Ja, és az egészben a legnagyobb vicc: ez a műsor tényleg nincs megrendezve, ezek a valóságban is ilyen hülyék.

Sam. Joe írta...

Ajjajj... A "nővérek" azt a két idősebb hölgyet jelenti, akik a legutolsó adásban letörték a motorházfedél kitámasztóját úgy, hogy magát a deknit is sikerült meghajlítaniuk? Mert ők nagyon veszélyesek! Nem elég, hogy a vezető néni atom béna, de a másik néni meg végig oltja... Viszont azért, hogy az első másodpercben meghúzta azt a kisbuszt... Na, azért ott helyben téptem volna szét a jogsiját.

Keviny írta...

nemnem, a "nővérek" alatt a két buz.... izé .. "más", elméletben hímnemű, embernek látszó valamit értettem. :) ők mindenen túltesznek.