2007-09-28

Túl a húszezren

Kedveskéim!

Talán észre sem vettétek, hogy valamikor tegnap este a számláló elérte a húszezer látogatót. Ez természetesen sokkal több olvasót és látogatót jelent, a valóságban 33 000-nél is többször kerestétek fel a Vízlépcsőt az elmúlt három évben. Az eltérés abból adódik, hogy ugye a számláló uniqe visitor-t mér - tehát mondjuk minden drága jó és kedves kolléga látogatása naponta egynek számít -, illetve nem a Vízlépcső indulásakor - azaz több mint három éve - került ki a számláló, hanem hónapokkal később. Ez annak fényében, hogy az oldal nincs reklámozva, futtatva sehol - leszámítva azt a pár linket, amit a kedves blogoló cimborák elhelyeztek a saját oldalaikon és amiket ez úton is köszönök -, nem tűnik rossz eredménynek!

Szeretném megköszönni a támogatásotokat és az érdeklődést! Köszi! Remek dolog ez, hogy érdeklődtök az iránt, hogy milyen Sam. Joe szerint a világ. Szeretném megköszönni BZ aka. Wendigónak azt, hogy elfogadta a meghívásomat és csatlakozott egyszemélyes alkotógárdámhoz és azóta is szómagyaráz lelkesen, valamint időről-időre tudósít Puncius és a ministránsfiúk kalandjairól! Nagyon örülök, hogy sikerült kirángatnom a befordultságodból, hogy végülis nem maradt abba bloggeri ténykedésed! Köszi Pgyurinak az LCD játékok nosztalgikus világába a kirándulásokat és lévén randa egy türelmetlen fajta vagyok, csak arra tudlak sarkallni, hogy még, még! Köszi minden barátnak, kollégának és ismerősnek a támogatást, a linkeket, a képeket és mindenféléket, hogy a Vízlépcső vicces lehessen!

Éljünk és virágozzunk mink!

2 megjegyzés:

CsTom írta...

Wow, gyorsan meg is ünnepeltétek a "klikk-fordulót" úgy látom :)
Gyanútlanul fellövöm a Google-readert és a szokásos 0 vagy 1 helyén ma 8(!) bejegyzés sorakozik... Telihold van, vagy mi ez a grafo-mánia? :-)

Sam. Joe írta...

Hát, én csak a magam nevében tudok nyilatkozni: Most kezdek magamhoz térni a jetlag-ből. Meg összeszedtem a benti gépről az érkezett dolgokat.