2007-09-06

Szánalmas ballépések a vallás nevében #1

GOD HATES GOTHS - ha erre a kiváló címre kattintotok, egy hihetetlenül vicces oldalra juthattok. A site indulása még csupán visszafogottan humoros, de azt már megtudhatjuk belőle, hogy a jóságos keresztény szülők gonosz gót szubkultúra elleni mozgalmáról van szó.

Aki ismer, az tudja, hogy nincs sok közöm nekem sem a gót sztájlhoz, sőt, a magukat fehérre meszelő, szemük köré fekete pacákat illesztő vámpír-wannabe népek mosolyt is csalnak átlagrokker arcszerkezetemre, de akkor is: ha belépünk az oldalra, csodákat láthatunk arról, hogy mennyire ultrastupido népek élnek az Államokban és miket képesek megfogalmazni bizonyos keresztekre hivatkozva!

A főoldalon bibliai idézetek (félre)értelmezése igazolja (szerintük), hogy a gótok miért a világ ellenségei. Ilyesmik:
"Mert a lázadás a boszorkányság bűnével egyenlő" - no és ezek a gyerekek bizony lázadnak, tehát boszorkányok. Csak nekem rémlik fel a gyaloggalopp???? :-)
"Mert mindenki, aki káromolja apját és anyját, halállal legyen büntetve!" Hohó! Beszóltál anyádnak? Durr a fejbe!

No, de menjünk tovább! Az oldal alján két link, az egyiken a szülők, másikon a gótok lépjenek be. No, vajh melyiket próbáltam elsőként? Hehe, naná, hogy nem a szülőket! Ha gótként lépsz be, egy hosszú doksit kapsz, melyben leírják, mennyire szemét állat vagy, a pokol ügynöke, a világ végének elősegítője, ráadásul egy gót bűnösebb mint egy pedofil. Hmm.
A szülőknek szóló link természetesen megköszöni, hogy hithű keresztény apuanyu vagy aki az erkölcs fáklyájával égeti halálra az undorító kis fekete csipkés férgeket.

Mindkét welcome oldal ugyanoda mutat, egy hatalmas "tudásbázisra", ahol több tucat témakör szerint magyarázzák el, miért kéne atommal irtani a gótokat. Ennek böngészését már mindenki elvégezheti maga, viszont egy szekciót kiemelnék azért.

Goth Music - the Banned List. Tehát a betiltandó gót zenék. Itt már sikítottam a röhögéstől. Nem tudom az összes marhaságot leírni, mert behalna a blogmotor, de pár szemelvényt azért megragadnék:
  • Naná, hogy itt is megtaláljuk a Led Zeppelint, amely állítólag fordítva felvett sátánista üzenetekkel operál!
  • Ozzy papa nem csupán a Black Sabbath-beli tevékenységéért szerepel, de borítóin nem átall ördögi pózokban megjelenni, és... itt a legnagyobb ok, amiért Ozzy a velejéig gonosz: ijesztő arcot vág! LOL!
  • Linkin Park: no, ők állítólag erőszakra buzdító szövegeket írnak. A legviccesebb az mellesleg, hogy több tagjuk is keresztény és a szövegeik egy része is "nyomokban Bibliát tartalmaz", de mindegy, ezt az okos antigoth pápisták nem tudják.
  • Ez a legjobb: QUEEN. A Queen goth zene. Bizony. Tehát mégiscsak goth vagyok (és meg kell halnom). Az oldal szerint nekik is van visszafelé felvett szövegük, ráadásul "perverz énekesük AIDSben halt meg".
Itt egy közvetlen link a goth-zene szekcióhoz, csemegézzetek, sírjatok.

(a csodát Goten lelte, áldassék a neve - hacsak nem Goth-en, mert akkor pusztuljon) :-)

16 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Nem az a baj Isten Állatkertjével, hogy nagy, hanem az, hogy alacsony a kerítés. LOL!

Névtelen írta...

Azért valljuk be a legviccesebb, a Rammstein "bűne":

"Rammstein - all lyrics in German (The language of Hitler)"

aaaaargh

SzaboZsee írta...

Én az ÁCé-villám-DéCé mellé bevésett "promote pedophilia" részt nem értem. Mi a bajuk a pedifilokkal? Félnek a konkurenciától?

SzaboZsee írta...

Az meg, hogy ha jól látom, tok-und-vonó kihagyták a teljes norvég black vonalat, sátánizmusostul, templomgyújtogatósdistul!... Megbocsáthatatlan! Mingyár írok is az RG Green illetve C Todd kóddal jelzett tiszteleteseknek...

Sam. Joe írta...

BZ, tolj már fel valami Wendigo referenciaanyagot a YouTube-ra! Aztán Zs. meg beajánl titeket "Strange language, probably the language of the antichrist!" indokkal! Ilyen illusztris társaságból nem maradhattok ki, bakker!!! 8-))))

Névtelen írta...

Hátezkéééész x)

Névtelen írta...

Meglehetősen otthon vagyok a The Cure munkásságában, éppen ezért a "Satanic imagery in artwork" meglepett. Hol? Mikor?...

Névtelen írta...

Def Leppard : Drummer has one arm

No comment!

BZ / Wendigo írta...

Merasátánlevágta. Azér'. Tök egyértelmű. :-D

Névtelen írta...

Hatalmas oldal. Köszi, BZ, hogy kiraktad :-). Érdemes végigolvasni első betűtől az utolsóig. Nagyon tanulságos.

Sam. Joe írta...

Húúú... Gyerekek! Bele sem merek gondolni, hogy mi írnának ezek Zámbó Jimmyről! "The Evil HERself!" LOL, LOL, LOL.

Névtelen írta...

Zseniális.

Annak idején volt egy könyvem "Sátánizmus és rockzene" címmel, a szerző bencés - most figyelj - démonológus. Fantasztikus mű. Hittantanárom (domonkos rendi szerzetes) is mondta, hogy hátigeneztúlzás.

Más. Miért van az, hogy a bigott faszfejek csak az Ószövetségből képesek idézni? (költői kérdés volt, szeretik a vért. )

Névtelen írta...

A legtöbb radikális katolikus csak az Ószövetségből tud idézgetni, miután onnan tud példákat hozni rá, hogy milyen kegyetlen is az Úr a "másokkal" és a "hitetlenekkel".

Névtelen írta...

Teljesen racionális az egész. Tehát akkor egy goth könnyebb mint egy kacsa...

Névtelen írta...

Hogy hagyhattak ki a Leftöver Cracket, akik minden letezo lemezukre minimum egy pentagrammot, forditott keresztet, ilyesmit raknak? :'-(

Szomoru, szomoru.

Zwiebi írta...

Neee, ez halali. :-)

Guns n Roses: "sexual violence" in music, album art; inverted cross, music caused Virginia Tech Massacre