2007-09-28

Pingvin hátán pingvin.

Ha már pingvin, legyen kövér! Íme egy olyan gép, ami még nekem is a
WANTED
ALIVE OR ALIVE

listán ül. "Dead" állapotban nincs rá szükségem, mert ez a játék egy igazi csoda. Sajnos soha nem tarthattam a kezemben, mert szép magyar hazánkat alaposan elkerülte magas árfekvése miatt, de szerencsémre (vagy szerencsétlenségemre) emulátoron belebotlottam.

WARNING !

Mindenkit alaposan lebeszélnék a kvarcjáték emulátorok használatáról, mivel nem programkód visszafejtésével készültek, hanem csak a programozó/játékos saját benyomásai, tapasztalatai alapján, így sokszor rendkívül messze állnak a valós játékélménytől! Az egyetlen, amire ajánlottak, hogy vásárlás előtt meggyőződhessünk arról, egyátalán érdemes-e foglalkozni a játékkal.

Visszatérve a Bandai cég remekművére, a játék igazán lenyűgöző. Két képernyőn, de egy másik játékos vagy gép ellen kell küzdeni pinvinünkkel. Jégtenisz bombákkal.


Két pingvin dobál egymásnak egy jéghegyen át két bombát, amit el kell kapni, nehogy a hóra essen, mert akkor bizony 15:semmi. Az áthajítást nehezíti egy ?fóka? a hegy tetején és egy felül röpködő madár, akik alaposan megtréfálhatják a két játékost. Néha megjelenik egy jégkocka a hegy sarkánál, amiből 3-at összeszedve a pingvin feljuthat a hegy tetejére egy kis halat enni.

Meglepően keményen játszik az AI (gépi játékos). Gyerekkoromban S.P.-el (emlékeztek rá) sokszor játszottunk torpedót mágneses táblán. Ej, ha akkor lehetett volna egy ilyen gyöngyszemünk...talán focizni se tudnék.

Elhangzott egy flipper-árakra vonatkozó kérdés. Nos, ezek elég tág határok között mozognak. Típustól, kortól, állapottól, népszerűségtől függően 30.000-1.200.000 HUF. Egyelőre csak annyit, hogy senkinek se jusson eszébe úgy autót és flippert venni, hogy nem visz magával szakembert!

1 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Két játékosos cucc!? Huhh, ez nagyon állat!!! Ezzel tényleg bárki a suli császára lehetett volna!!!