2007-09-24

Addams elment

Igen, Sam. Joe, jól olvasod. Hosszú hónapok álmatlan éjszakái, töprengései után megszületett a döntés, Addamstól megváltunk. Tegnap éjszaka vitték el. Szép volt, jó volt, sok játékot adott, de el kellett jönnie ennek a percnek.

Nem tudom, van-e lelke a tárgyaknak. Ha az ember megszemélyesíti őket, akkor olyan erős szálak is kötődhetnek, amelyek szinte rablánccá válnak. Nekem sikerült ezt a láncot eltépni, bár sokáig kellett reszelgetni. Fájdalmas pillanat, amikor rácsapódik a (rab)szállító autó ajtaja, de arra gondolok, hogy ezeknek a gépeknek léte a játék. Akkor érzik magukat jó, ha játszanak rajtuk, ha "gyötrik" őket, ha mindennap alapos csapkodásnak teszik ki őket. Ha minden igaz, olyan helyre kerül, ahol ez vár rá, így talán boldoggá teszem. A legrosszabb abba belegondolni, hogy soha többé nem lesz ilyen gépem, pedig ez egy kultgép. Szinte mindenki ismeri és még a legmegátalkodottabb játékutálók szívét is képes icipicit meglágyítani.

Joe, nincs több 100 millió, nincs több SHOWTIME. Megmaradt a vendégkönyvem és fülemben a Tour the Mansion hangjai.

ui:
Az általad lefényképezett Addams pontosan az enyémmel egyező gép volt, azonban kicsit jobb állapotban. Logikus, hogy egyező? Nos, Addams esetében nem, mert kétféle flipper létezik belőle. Gyártottak egy 1000 darabból álló gyűjtői sorozatot is, a Gold szériát, amelyben számos dolgot változtattak, például a rámpák, fém alkatrészek aranyszínűek voltak, aranyszínű golyókkal bírt, de még a játék menetében is történtek apróbb finomítások, amelytől csak jobb lett.

2 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

8,-(
Miért, miért tettétek?! Brühühühühühüűűűű!

BB írta...

Mennyibe kerül egy flipper, bájdavéj?