2007-08-19

Wrrrrrrrrrrrrrrooooooooooommmmmm...

Merem állítani, hogy szeretem a repülést, de kezd egy ici-picit tele lenni a puttonyom a Taurinescukrosvíz Légi Versennyel. Két napja tépik az idegeink a mélyrepülésben elhúzó és a Belváros felett köröző gépek. Szabadedzés tegnap, időmérő ma, verseny holnap. Az aktuális versenyző a Duna felett tolja mélyrepülésben a figurákat, a várakozó meg a kijelölt várakozási légtérben köröz. Az meg itt van a fejünk felett. De mit is nyafogok? Ez van és kuss. A választási kampányban a Liberálisok Házára nem vonatkozott semmilyen hagerőt és működési időt korlátozó szabály és most is kapunk majd egy hónapig belőlük, mert csak. Délután lekocogtunk megnézni, hogy mit is csinálnak a Duna felett.


„- Odanézz, milyen gyors! Itt jön!

- Hol?

- Ott megy!”

Jó, nem mondom, nem akármilyen látvány a víztől másfél-két méterre 400 km/h-val elhúzó gép, de egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből a gondolatot, hogy ez így iszonyú veszélyes. Trauka egy postjában azon merengett, hogy a Szigeten a koncertközönség felett tartózkodó MD-500-nak nincs helye kényszerleszállni. Kíváncsi lennék szakértő véleményére a Redbull Air Race budapesti futamáról.


A Lánchídon innen láttunk érdekes molinókat, amikről elképzelésünk sincs, hogy kinek a műve, mit szimbolizálnak és egyáltalán, de legalább az egyikben van Commodore +4.


Ez meg egy hasznos információt nyújtó tábla!

1 megjegyzés:

CsTom írta...

Nyilván volt olyan marha, aki otthagyta az autóját az "árvízveszélyes parkolóban" (rakparton) hosszabb idõre, oszt amikor visszament érte, döbbent egy nagyot, mert közben levonult egy árhullám...
Így inkább kiírják, innentõl mindenkinek a saját felelõsége, hogy figyeljen...