2007-08-13

BEST OF SPAMMER NAMES - INTERACTIVE

Na neeeem. Most már számolatlanul jönnek a spammernév-javaslatok. Most épp Veniko dobált meg párral. Innen jött az ötlet: Most legyetek kreatívak!!!!!!!!!!!
Szerintetek honnan jött, kicsoda, és mit csinál a következő pár emberke?

  • Prince Tapia
  • Parents Biography
  • Dexter Z. Sherman
  • Jared Dougherty
  • Gali Jerkoffice
  • Elaine Funk
Na? Várom a megfejtéseket...

4 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Elanie Funk: Híres berlini képzőművész. Minden évben szülővárosában rendezik meg műveinek gyűjteményes tárlatát, melyet a világ minden tájáról látogatnak, a méltán híres Internationale Funkausstellung-ot, azaz az IFÁ-t!

teller ede peckes ebe írta...

Prince Tapia = egy kisnövésű színesbőrű énekes alsó végtagja.
Gali Jerkoffice = ősi francia falu lakója, aki az irodában szerez örömöt ennenmagának.

Nem mellesleg király a blog főleg mióta ketten nyomjátok.

Pápás képregényt hamar!

armitage írta...

Dexter Zacharias Sherman: Egy szigorú, régivágású harckocsizó tábornok és Annie Lennox közös gyermeke, aki titkos laboratóriumot üzemeltet a szülői ház alagsorában. Szívesen játszik régi FPS-ekkel ("There's gloom and Doom while things go boom / in Dexter's Laaab!")

armitage írta...

Parents Biography: A Biography család alapítója, az ifjú, ám léha felsőbajor Parents Bayo gróf 1902-ben vándorolt ki Amerikába, miután nem csak a teljes családi birtokot, de még feleségét és anyósát is elkártyázta. Odaát a Graf Bayo név átalakításával új identitásra, három tartalék káró ásszal pedig meglehetős vagyonra tett szert, Kentuckyban letelepedett, és beszállt a hamis anyakönyvi iratok helyi feketepiacának irányításába.