2007-07-16

Gyűlöletbeszéd UPDATED!

Az autómegbilincselő embereket én nagyon-nagyon utálom. Alapvetően mert genyók. Tán még a taxisoknál is jobban utálom őket. (MP szerint a taxisok az egysejtűeknél is egyszerűbb létformát képviselnek és lejjebb már csak a focisták vannak. Ezt megerősíteni vagy cáfolni azért vagyok képtelen, mert egyetlen egysejtűvel és focistával sem vagyok ismeretségi, illetve beszélő viszonyban.) Na, amikor ez a két kitűnő állatfaj találkozik, az kitűnő dolgokat szül.

A Madách tér csücskében, a parkolónál „szamárfül” van a járdában. Az a szerencsétlen autós, aki úgy áll meg, hogy erre a szamárfülre fel meri tenni a kocsija első kerekét – szeretném hangsúlyozni, hogy ezzel SENKIT sem akadályoz semmiben – az jó eséllyel kap egy bilincset a kocsijára.

Most pár taxis rászokott arra, hogy az újságosbódé melletti járdaterületen ácsorog, a teljes járda kétharmadát elfoglalva. Ez valamiért senkit sem zavar. Nem kap bilincset, a rendőr nem megy oda, hogy tán takarodjon onnan, de villámsebesen.

Ma sikerült lencsevégre kapnom őket.


A szóban forgó "szamárfül" a parkoló szélén. Már az a piros autó is esélyes egy bilincsre, amelyikből csak egy pici látható a bal szélen. Nem azért, mert megérdemli, hanem tapasztalatból mondom, hogy ilyenért kapni szoktak egy bilincset ott a népek autói.

A taxis jól láthatóan a járda kétharmadát lefoglalja, holott az úttesten kialakított droszt - az autója háta mögött - tök üres. Ezt miért nem zavarja el a fenébe egy rendőr, vagy miért nem bilincseli meg a bilincselő ember?

UPDATE:
Hazafelé menetben mit látok? BINGO! Bilincselő emberek, GRATULÁLOK!!!

Nincsenek megjegyzések: