2007-04-10

Egy azokból a napokból

Ismeritek azokat a bizonyos napokat? Amikor az emberi hülyeség olyan csimborasszójával találjátok magatokat szemben, hogy vagy elhagy minden erőtök, vagy puszítani szeretnétek, aztán csúszkálni egy kicsit az illető belein. Ez - bár kétségkívül megvalósítható - büntetendő. Ilyenkor az ember pótcselekszik. Szeretném megosztani az egyik olyan napom okát és okozati pótcselekvését!

Az ok:
T. külsős kolléga intelme egy illusztrációhoz: "A BÜTYMÜRÜTY webhelye: http://www.butymuruty.hu. Gondolom, a tördelő a nagyobb képernyőjével nagyobb felbontásban tudja levenni a nyitóoldalt, mint én." Értitek? Lopja le a képet a grafikus, mert annak nagyobb a monitora, ergó nagyobb lesz a felbontás. És ezzel a szaktudással nem Fedél Nélkült terjeszt a Blahán a pirosnál! Persze az ilyesmi nem szokatlan ebben a műfajban. Mint azt T2 kolléga találóan idézte: "Hruscsov elvtárs intésére beindultak a turbinák, az áram először lassan, majd egyre gyorsabban áramlott a vezetékekben..."

Az okozat:
Staggy a cserkészmészáros II. Nagyon kellemes, hentelős játék, pont az OLYAN napokra. Fogyasszátok mértékkel!

De ha már játék, akkor az igazi addikció: Shock Defence. Ez csak a tökéletes időpocsékolásra alkalmas dolog, az OLYAN napokra nem alkalmas.

Nincsenek megjegyzések: