2007-04-22

300

Le vagyok maradva fimileg, de most egy kicsit nem is bánom. Láttam a 300-at. Pontosabban nem láttam, mert nem bírtam végignézni. A nyolcvanas években a horror-akciók legalább nem akarták magukat történelmi filmnek eladni. Amikor rájöttem, hogy legalább tíz perce nem láttam mást, mint vért frecsegni, meg fejeket lerepülni - "gyönyörűen" kilassítva -, látványosan kidolgozott férfi felsőtestekről, akkor elegem lett. Valaki végig bírta nézni ezt a szart?

8 megjegyzés:

greg írta...

sin city hogy tetszett? egyszer meg lehet nézni, ha épp egy látványos filmre van gusztusod. mondjuk ugyanúgy elfogott a röhögőgörcs rajta, mint anno amikor a Steve Jackson féle Hullajót néztük TSC-vel. (na a Jackson faszi is hosszú utat tett meg Brain Deadtől a LOTR-ig...)

Sam. Joe írta...

Ciki, de azt sem bírtam végignézni. Volt az a játék, aminek pont olyan volt a grafikája. Mi a csuda is volt a címe? Két része volt, rendőrfelügyelőt kellett benne domborítani és a végén csak a néző maradt életben... MEGVAN! Max Payne. Na, az elég volt nekem egy életre ebből a hangulatból.

angyi írta...

Végre valaki, aki rosszul lett ettől a szartól. "Az alkotók hangsúlyozzák, hogy nem törekedtek semmiféle történelmi hitelességre." Hogyne. Vagy csak ennyire telt. Mert bizonyos részletekben meg törekedtek. Apropó Sin City: annak a stábnak kellene megcsinálnia egy klasszikus darkos Batmant. De ott meg sajnos maga a képregény volt ratyi.

Dániel írta...

Köpjetek le, én végignéztem. Agy alapállás, alfahullámok elsimít, vér élvez.
Engem is idegesített a sok szembántó baromság, de élvezem a vért, a kimerevített képeket, továbbá a max payne 1 nekem nagy kedvencem.

Angyi annyira nem élvezte, mert fps-ben olyan hatékony, mint én egy norbi-reklámban.

dZé inkább, mint dániel írta...

Kedves Joe!

Sajtón ültem és írtam egy haiku-párt, amiről valamiért te jutottál eszembe, így neked ajánlom.

Biztonságos Internet
Sajtó andalít
Távolodik a világ

Statisztikát mond el
Bácsi öltönyben
Ébren maradni kizárt

Szeretettel.

Sam. Joe írta...

LOL, LOL és LOL!!!
Több kultúrális jellegű tartalmat kellene "sugároznom", mert ekkora mérvű akivitás itt még nem volt soha.

Amúgy most ment le az RTL-en a Matrix Revolutions spotja. Ciki, hogy nekem az első Mátrix sem tetszett, a többit meg meg sem bírtam nézni?

dZé írta...

Kulturális. Hamár.

Az 1. mátrix nekem nagyon tetszett, mert akkoriban még tök menő volt az a fajta bunyó.
A másodikat untam, a harmadikat azóta sem néztem meg.

Sam. Joe írta...

És tényleg. Nincs mentség.