2007-02-13

The very best of Top Gear

A blog közszolgálati részében egy kis kultúrát szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A BBC 2-őn megy a világ legjobb autós sorozata, a Top Gear. A három héttel ezelőtt kezdődött kilencedik szezon, harmadik adására a fiúk valami döbbenetesen nagyot alkottak. A vészesen vérszegény szezonnyitó – mely alapvetően Richard Hammond tavalyi balesetére és szerencsés felépülésére koncentrált és bár szeretjük Hampstert és aggódtunk is érte, azért be kell látni, hogy gyenge rész volt – és a nem sokkal erősebb második epizód után, egy olyan harmadikat dobtak össze, amit azoknak is látni kell, akik nincsenek petróleummal oltva, nem V8-ak hangjára szenderednek el, és soha sem mondtak még olyat a szomszédos sávban álló mozdonyorrú Dodge pickup-ot hallva, hogy „Ne adj gázt pajtás, mert elélvezek!”

Az utánozhatatlan trió egy egészen fantasztikus hangulatú amerikai road movie-t hozott össze. Floridától New Orleans-ig utaztak és utánozhatatlan, pikírt humorral mutatják meg az USA redneckségét. Hozzáteszem, hogy helyenként komolyan azt gondoltam, hogy elment az eszük, mert nem bátrak voltak, hanem felelőtlenek.

Nézzétek meg, szerdán ismétlik a BBC 2-őn! Ha meg nincs nálatok olyan, akkor nézzetek körül a http://www.finalgear.com/ -on. Állítólag innen hozzáférhetőek a torrentek. De ezt én nem tudom, nekem is csak úgy mondták. Egyébként is, torrentezni csúnya, rossz dolog!

1 megjegyzés:

Greg írta...

a 4. részben meg űrsiklót építenek a félkegyelműek...
http://www.youtube.com/watch?v=HrCIx_XMtD8