2006-12-05

Instant ünnepi SMS-ek

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én ki nem állhatom az "instant" karácsonyi / szilveszteri / húsvéti SMS-eket. Pont akkora cikinek gondolom őket, mint az ezer éves, már a keletkezésükkor is nagyon ótvarnak számító locsolóverseket. A "Zúg a traktor..." kezdetű mindenkinek megvan? Na, akkor tudjátok mire gondolok!
Zsófi jóvoltából - akinek munkaköri kötelessége SMS-es chatboard-ot moderálni - itt egy csokor az idei - tavalyi, jövő évi - baromságokból, abból a kultúrkörből, ahol ezeket poénosnak gondolják! (A helyesírás szándékosan az eredeti!)
Én vagyok a Télapo! Ugy berugtam mint egy lo! Van zsakomban minden jo. -korbacsbugyimüdako. De ne varjatok nem megyek, P_rN_ filmet remdezek.

IRIGYKEDVE NÉZ MOST A HUSVÉTI NYUL, MERT A MA ESTI BULIBAN A JÉZUSKA AZ UR. TANCOLNAK AZ ANGYALOK, SZIKRAZNAK A FÉNYEK, LEGYEN BOLDOG KARACSONYOD AZTAN JO ÉVED!

FIGYELEM! Hálozatkarbantartás miatt kérjük,kapcsolja ki a mobilját!Ha befejeztük a munkát,akkor majd sms-ben értesitjük,mikor kapcsolhatja be.Köszönjük.

Sebesen közeleg a karácsonyeste,vajon a fa alaT ajándék lex e!? Kivánon,h legyen sok+lepi,de legaláB 1angyalarcu jo pasi

Nincsenek megjegyzések: