2006-11-28

Tervezetlen üzemszünet

Sok a munka, temérdek. Kevés az input, ezért a Vízlépcső is be van fagyva. Gyűlölöm a „kutyát sem érdekel, selfblog” bejegyzéseket, ezért ezektől megkíméllek benneteket. Bár ha jobban belegondolok… Lehetne arról komolyabban futtatni az eszmét, hogy vajh’ miért jelölnek be ismerősnek az IWIW-en azok, akikkel tizenéve csúful szakadt meg a kapcsolat, megbántottak, zsellér módjára viselkedtek, ha meg összefutottunk, úgy tettek mintha nem ismernének meg. Most meg úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. De az IWIW-ben az a jó, hogy nem kell válaszolni, elég bejelölni, hogy „nem ismerem” és le van csukva a dolog. Mindegy.
A lényeg, hogy ne maradjatok olvasnivaló nélkül! Ezért ellátlak benneteket alternatív olvasnivalóval! Visszakerült Árokszállási kolléga blogja a linkek közé. Gábor Világa az „egy csecsemőnek minden vicc új” és a „hahotás poénok” között lavírozik, de határozottan fejlődőképes én hiszek benne! Tessék belátástok szerint fogyasztani!
Az Angry Nintendo Nerd remekbeszabott videós NES játékismertetők gyűjteménye. Az oldalt Tas mutatta és állítja, hogy 2-3 hetente új anyaggal jelentkezik a fiatalember. Angoltudás és a fukkóktól és assektől való elvonatkoztatásának képessége szükségeltetik a színtiszta geekség élvezetéhez.
Mára ennyi.

Nincsenek megjegyzések: