2006-06-26

vakáciÓ! – ISP váltási szivornya V.

Pénteken Anikónak küldött levelemre azonnal megjött a válasz – szabin van. Nem számítottam semmi jóra, de mint kiderült, kolléganője olvasta a segélykérésem és továbbította valakinek, aminek az eredménye egy hívás lett a TV Net ügyfélszolgálattól. A kisasszony nagyon kedves volt – hozzáteszem ezzel soha nem volt baj. A nyűgöm neki is elsírtam – immár negyedszer. Megígérte, hogy visszahív. Így is tett. Az első kolléga valóban kiírta a hibajegyet a T-Valami felé, amire leginkább a T-Valami a füle botját se. Hétfőig türelmet kért. Most hétfő este van és van net, az úgynevezett „back”. Lassabb mint a régi volt, de legalább van valami. Egy dolog forog csak a fejemben: Vajh’ miért nem tudja a support, ha az előfizetőnek van már egy függőben lévő hibajegye?

A mai forró nap a Hungaroringen telt, Intel szervezésben. Huhh… Jó volt na! Bemelegítésnek ódon E30-cas BMW-kkel csapattunk szlalompályán. Aztán gokartozás volt a program, amihez egyszerűen nem volt kedvem. Nem is tudom miért. Talán, mert a legnagyobb forróságban volt talán, mert abban már volt részem sokat és magamban kipipáltam, megvolt, még Ákos verseny gokartjával is. Természetesen volt részünk előadásokban és egyebekben, de a nap végére maradt a legnagyobb attrakció: Opel Astra kupás versenyautók vezetése! Legnagyobb meglepetésemre – és örömömre – benne voltam az időmmel első tízben, pedig jó 80-100 ember beült a volán mögé. A döntőre nem maradtunk ott, de nem bánom, mert hárman vártak rám és túl jól ismerem magam. Az óra ellen biztos jól teljesítek – ha mehetek még 10-15 kört, akkor biztos hozom egy kezdő versenyző átlagos idejét –, de a versenyhez nem vagyok elég rámenős. Köszi Intel!

Kamaszkorom álomautója a BMW E30. A fene gondolta volna, hogy annyit kell csavarni a kormányán, mint egy hajón. Azért így is élmény volt, pedig szegényt nem is kellett felkapcsolni egyesből.


Ilyen Opel Astra Kupás verdákkal csapattunk. Ez éppen Ytse.

Nincsenek megjegyzések: