2006-04-28

Politika, Barbie, Lego

Elegem van a politikából! Annyira, hogy más csak azért sincs kedvem puffogni, hogy a kovácspistivel törődő, liberális párt miatt nem aludtunk vasárnap. Pedig tényleg nem aludtunk hajnali fél egyig, hanem Hungária számokat hallgattunk iszonyat hangerővel. Mi, meg az Erzsébet tér, Madách tér, Károly krt. katlan többi lakója. Basszus, nekik senki nem szólt, hogy a kovácspistiknek hétfőn reggel kelni kell, mert ovi? Az amúgy teljesen jó arc kollégáimnak is a politika kedvenc témájuk mostanság, holott soha nem tépik egymás idegeit ilyen baromságokkal. Inkább elmenekültem tegnap óbudára visszavinni a tesztelésen itt lévő Mac minit. Ez volt a téma a villamoson, meg a HÉV-en is. Gyorsan lecsillapítottam magam egy kis AC/DC-vel. A Hell’s Bells erre is jó. „Családom és magam is használja” – hogy ismét egy klasszikus reklámszlogent idézzek.

Ezt meg nézzétek meg! A világ legértelmetlenebb dolga, de gyönyörű! Szörnyella De Frász autója keresztezve a Batmobillal. Meseszép!

Amúgy kedden délután meg elmentünk megnézni a Lego és Barbie kiállítást Ytse-vel, mert infantilis hülyegyereknek lenni jó. Ha a Barbie kicsit is érdekelne, akkor tetszett volna, de Legónak azért gyér volt. Lőttünk pár jó képet - meg egy csomó rosszat is.

A legeslegeslegjobb a dekoráció volt az egészben! Ez itt az ezerkilencszázhatvansokas évek. A büntető kislemezek mellett felhívnám a figyelmet a "Privileg" márkájú hajszárítóra!


Ez már a hetvenes évek. Esküszöm volt ilyen óránk!


Barbara 34 éves. Elfoglalt. De miért egy felfordított vödrön tartja a telefont?


Borzongjatok barátim! Nyolcvanas évek, SP-kkel prezentálva! Modern Talking, Rick Astley, Bros.

Hiszitek? Star Trek eredeti sorozat Barbie és Ken! Broáf!


Hazai legózók alkotásai! Előtérben V43, háttérben M41(?) - a krokodil idomító csávótól és a csákányos hittérítőktől tessenek elvonatkoztatni!

Nincsenek megjegyzések: