2006-04-14

Nem elegáns!

Bizó Dani nem akármilyen cikket jegyez a HWSW-n. Olvassátok el, aztán térjetek ide vissza!

A D-Link marketinges úr a következőt nyilatkozza: „Az ilyen jellegű hibák a firmware-ekben találhatók. Ezeket a firmware-eket több gyártó is használja...” Állj! Több gyártó használja a D-Link cuccok firmware-jét? Hmmm... Akkor most vagy a marketinges úr nem ért hozzá – bocsánatos bűn, nem is az a dolga, hogy műszaki kérdésekhez értsen –, vagy a D-Link – és ezek szerint akkor mások is – árulja a saját neve alatt valami ODM termékét? A mai világban ez sem nagy csoda, csak kikottyantani ezt nem annyira elegáns, mert a rosszindulatú egyszeri júzer által ez akár úgy is megfogalmazható, hogy „akkor a D-Link cuccokban igazából valami dzsunkás szar van?”
Még szerencse, hogy én nem vagyok ilyen alak! 8-]

2 megjegyzés:

naffeju írta...

hello Sam Joe! de, szerintem tudja, mit beszél, és igen, implicite elárulta nyilvánosan, hogy úgy veszik ezeknek a belét, és ők a marketingre, supportra, koncentrálnak. ez még nekem is meglepő volt, mert ilyet nem szoktak így kijelenteni, inkább elhallgatni. talán a védekezés vitte rá.

TRf írta...

Itt emlékeztetnék a D-Link DI-604-es routerre, ami anno megnyerte a PC World összehasonlító tesztjét, melynek következtében valószínűleg sokan vettek ilyen routert. Csak hogy ebből a routerből kétféle létezett: az amcsi meg az európai, és utóbbi kőbuta volt az előbbihez képest, például a port forward valami hihetetlen módon nem működött benne. MiniDisc tudna róla mesélni szépeket. Szóval, ahogy Guska mondaná: D-Link, ajándék! :-)))