2006-01-18

Szilánkok

(Nem, nem a bokámban.)

Tévészörfölés közben belebotlottam egy Niki Belucci topless DJ klipbe. Azzal indul, hogy Niki fut. Megindul a ducc-ducc és közben egy férfihang azt mondja – elég erős akcentussal –, hogy „Lédiz end Dzsentlömensz – itt elhangzik pár fokozó jelző – Niki Belucci!” A gentleman többes száma gentlemen. Bocsesz Nikusz!

Robin Hood: A Tolvajok Fejedelme előzetes. Az első sztár, akit megemlítenek: Sean Connery. A 143/155 – az amerikai verzió hosszabb – perces filmben két percet ha szerepel, mint Richárd Király. A teljes szerep, hogy leszáll a lováról, és Mariannt hozzáadja Robinhoz. LOL.

Szeretem az intelligens reklámokat. Főleg az intelligens fogkrémreklámokat, bennük a beszélni sem tudó „fogorvosokat”, akik valószínűleg azért kapnak ilyen hülye szövegeket, hogy „természetesnek” tűnjenek. Olyanokat mondanak, hogy „jómagam és a családom is használja”, „a vastagsága elvékonyodik”. Az nem zavarja a megrendelőket, hogy az illetők annyira nem tudnak színészkedni, hogy üvölt, hogy az egészet felolvassák… Agyatlanságuk elagyasodhatna végre.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.