2005-10-27

Üveggyöngy!

Nem hiszem, hogy újdonságot mondok azzal, hogy a cégek egy-egy sajtóesemény után apróbb-nagyobb ajándékkal szokták lekenyerezni az újságírókat. Nem kell semmi komolyra gondolni, sohasem kaptunk még Lear Jet-et, vagy Aston Martin-t, de pólóing-esőkabát szinten előfordul mindenféle hasznos, vagy kevésbé hasznos dolog. Na, viszont amit a mai szép napon a Nokia szórt közénk, az nem volt semmi! Kezdem úgy érezni magam, mint szegény emberevő pápuák, akik közé a nagy fehér hittérítő beszórt egy marék üveggyöngyöt. Szó szerint ezt tették ugyanis. Ez most az új imidzs, a mobiltelefon szerintük divatcikk! Nagyon ígéretes az út, hajrá! Nem a Siemens mondta pont ugyanezt, mielőtt jött a Benq, hogy megvegye kilóra az egész mobil üzletágat? Vagy rosszul emlékszem?

Tehát az ajándék kicsivel nehezebb, mint a funkciója illusztrálásához használt Sony-Ericcson készülék (nem tartozék!) melyre felerősítettük. Tartozéka a kis Nokia logó, illetve a tövénél a további bővítmények csatlakoztatására szolgáló kis karabiner. Ronda, nagy, nehéz, tönkrekarcolja a fém bazirgáival a telefont és buzis. Ha boltban lehetne kapni, vinnék mint a cukrot!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon kitettek magukért! Ha ez így megy tovább akkor a következő marketingfogás az a haléktalanszállós papírkatondoboz lesz, mert azt a közösséget még nem célozták meg rendesen. (Gyerekek már voltak mint célközönség!)

Trau írta...

Napsugarast!

Azonnal kerem. A ket macska rarobbant a laptopra, amint megjelent a fenykep.
Egyertelmuen neoimpresszionista mueger.
Szerintem.

Trau

Sam. Joe írta...

Enikő kapta, nem én! Szerintem átadja neked! 8-)